Piscines climatitzades a Castilla-La Mancha Espanya

publicitat

Piscines climatitzades a Castilla-La Mancha
En aquests moments tenim les següents piscines prop de Castilla-La Mancha, per favor contacta amb nosaltres si coneixes alguna a Castilla-La Mancha !.

Cada vegada són més les mares que descobreixen els increïbles beneficis de la iniciació primerenca en la natació amb els seus nadons a Castilla-La Mancha. Si estàs de pas per Castilla-La Mancha comproveu que coneixeu les normes per a les Piscines climatitzades a Castilla-La Mancha perquè pot ser que siguin diferents a les que coneixes.

Swimia.cat creix i creix cada dia, però necessita la teva ajuda per localitzar més Piscines. La natació és l'esport més complet que existeix, així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines climatitzades a Castilla-La Mancha.

publicitat extra

Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna cosa incorrecte en alguna d'elles. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món.

publicitat

Piscines climatitzades per ciutat més poblada

publicitat
 • GuadalajaraGuadalajara
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Guadalajara (Castilla-La Mancha) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Guadalajara.
 • Talavera de la ReinaTalavera de la Reina
  És difícil visitar Castilla-La Mancha sense deixar-se caure per Talavera de la Reina (amb 88.856 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Talavera de la Reina i voltants.
 • ToledoToledo
  Amb una població estimada de 82.291 habitants, Toledo és una de les ciutats més importants de Castilla-La Mancha. Busca les millors Piscines a Toledo i en els seus voltants.
 • CuencaCuenca
  Tenint en compte que Cuenca és una de les sis ciutats més poblades de Castilla-La Mancha amb aproximadament 55.866 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Castilla-La Mancha.
 • AlbaceteAlbacete
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Albacete : 20 minuts de natació a Albacete ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • Ciudad RealCiudad Real
  Sense cap dubte, nedar a Ciudad Real és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Ciudad Real.Piscines climatitzades per Província

publicitatEt recomanem aquestes piscines

publicitat
 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Calle Jorge Juan s/n , Albacete , Espanya (Codi postal: 02006). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 8 carrers, coberta/exterior (descoberta). Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Paseo Fernando de los Ríos s/n
  Talavera de la Reina

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Calle Bolarque esq/ Laguna Grande
  Guadalajara

 • Carretera de la Ossa de Montiel , Tomelloso , Espanya (Codi postal: 13700). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 16.3 metres, 8 carrers, 1.5 metres - 1.8 metres de profunditat, 1.5 metres - 1.8 metres de profunditat, coberta. Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Avenida España 65 , Albacete , Espanya (Codi postal: 02006). Nedadors com tu ens informen de 25 metres, 6 carrers, coberta. També trobaràs 25 metres, 7 carrers, coberta/exterior (descoberta). En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Calle Velarde , Albacete , Espanya (Codi postal: 02004). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Avda. Boladiez s/n , Santa María de Benquerencia , Toledo , Espanya (Codi postal: 45007). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • C/ Calzada, 17 , Puertollano , Espanya (Codi postal: 13500). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 8 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Calle Andalucía, 11 (45005) Toledo.

 • Calle Poeta Tomás Preciado , Hellin , Espanya (Codi postal: 02400). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, 1.4 metres - 2.1 metres de profunditat, 1.4 metres - 2.1 metres de profunditat, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Calle de La Paz, 6 , Albacete , Espanya (Codi postal: 02006). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 8 carrers, coberta/exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Calle Zurbaran, 1 , Azuqueca de Henares , Espanya (Codi postal: 19200). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, 1.3 metres - 1.8 metres de profunditat, 1.3 metres - 1.8 metres de profunditat, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • Paseo de los Olmos , Sonseca , Espanya (Codi postal: 45100). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12.5 metres, 1.4 metres - 2 metres de profunditat, 1.4 metres - 2 metres de profunditat, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • Calle Regino Pradillo 2 , Guadalajara , Espanya (Codi postal: 19001). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Paseo Padre Juan de Mariana s/n , Talavera de la Reina , Espanya (Codi postal: 45600). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, coberta/exterior (descoberta). Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.


publicitat