Piscines cobertes a Toledo Castilla-La Mancha > Espanya

publicitat

Nedar ajuda a tonificar els músculs i créixer sans i forts, per la qual cosa practicar natació a Toledo és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi !.

publicitat extra

De vacances a Toledo? Aquí trobaràs els millors llocs per nedar mentre estiguis allà. Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per a convertir-te en un bon nedador. No més excuses! vé i explica'ns com va ser. Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna cosa incorrecte en alguna d'elles. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món.

Consulta la normativa per nedar a Toledo, que potser no tingui res a veure amb la que coneixes si vols nedar en alguna de les Piscines cobertes a Toledo !. Fes una ullada a les piscines que tenim prop de Toledo.

Vols seguir mantenint-te en forma en les teves vacances? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar Piscines cobertes a Toledo.

publicitat


Veure totes les Piscina a Toledo
Piscines cobertes per ciutat més poblada

publicitat
 • Talavera de la ReinaTalavera de la Reina
  Amb una població estimada de 88.856 habitants, Talavera de la Reina és una de les ciutats més importants de Toledo. Busca les millors Piscines a Talavera de la Reina i en els seus voltants.
 • IllescasIllescas
  Tenint en compte que Illescas és una de les sis ciutats més poblades de Toledo amb aproximadament 21.264 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Toledo.
 • SeseñaSeseña
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Seseña : 20 minuts de natació a Seseña ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • ToledoToledo
  Sense cap dubte, nedar a Toledo és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Toledo.
 • Quintanar de la OrdenQuintanar de la Orden
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Quintanar de la Orden (Toledo) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Quintanar de la Orden.
 • TorrijosTorrijos
  És difícil visitar Toledo sense deixar-se caure per Torrijos (amb 13.117 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Torrijos i voltants.

Veure totes les Piscines cobertes a Toledo per Ciutat
Swimia.cat et recomana aquestes piscines

publicitat
 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Calle Andalucía, 11 (45005) Toledo.

 • Avenida Plaza de Toros , Torrijos , Espanya (Codi postal: 45500). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Complejo Deportivo Salto del Caballo , Ctra. de Mocejón s/n , Toledo , Espanya (Codi postal: 45003). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.35 metres, 8 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Paseo Fernando de los Ríos s/n
  Talavera de la Reina

 • Avd. Juan Carlos I , Talavera de la Reina , Espanya (Codi postal: 45600). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 17.3 metres, 8 carrers, coberta/exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Paseo de los Olmos , Sonseca , Espanya (Codi postal: 45100). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12.5 metres, 1.4 metres - 2 metres de profunditat, 1.4 metres - 2 metres de profunditat, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • Avda. Boladiez s/n , Santa María de Benquerencia , Toledo , Espanya (Codi postal: 45007). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • C/ La Unión, 1 , Toledo , Espanya (Codi postal: 45001). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 5 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Paseo Padre Juan de Mariana s/n , Talavera de la Reina , Espanya (Codi postal: 45600). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, coberta/exterior (descoberta). Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.


publicitat
Veure totes les Piscina a Toledo