Piscines cobertes a Zamora Castilla y León > Espanya

publicitat

Consulta la normativa per nedar a Zamora, que potser no tingui res a veure amb la que coneixes si vols nedar en alguna de les Piscines cobertes a Zamora !. De vacances a Zamora? Aquí trobaràs els millors llocs per nedar mentre estiguis allà. Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per a convertir-te en un bon nedador. No més excuses! vé i explica'ns com va ser. Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna cosa incorrecte en alguna d'elles. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món.

publicitat extra

Swimia.cat creix i creix cada dia, però necessita la teva ajuda per localitzar més Piscines. Mira les piscines que ens han passat al voltant de Zamora. La natació és l'esport més complet que existeix, així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines cobertes a Zamora.

publicitat


Veure totes les Piscina a Zamora
Piscines cobertes per ciutat més poblada

publicitat
 • BenaventeBenavente
  És difícil visitar Zamora sense deixar-se caure per Benavente (amb 19.119 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Benavente i voltants.
 • ZamoraZamora
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Zamora : 20 minuts de natació a Zamora ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • Morales del VinoMorales del Vino
  Amb una població estimada de 2.160 habitants, Morales del Vino és una de les ciutats més importants de Zamora. Busca les millors Piscines a Morales del Vino i en els seus voltants.
 • VillaralboVillaralbo
  Tenint en compte que Villaralbo és una de les sis ciutats més poblades de Zamora amb aproximadament 1.672 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Zamora.
 • FuentesaúcoFuentesaúco
  Sense cap dubte, nedar a Fuentesaúco és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Fuentesaúco.
 • ToroToro
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Toro (Zamora) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Toro.

Veure totes les Piscines cobertes a Zamora per Ciutat
Swimia.cat et recomana aquestes piscines

publicitat
 • Calle Villalpando, 7 , Zamora , Espanya (Codi postal: 49023). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 16-2/3 metres, 8 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Ciudad Deportiva de Zamora , Avda. Obispo Acuña s/n , Zamora , Espanya (Codi postal: 49023). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 8 carrers, coberta. Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.


publicitat
Veure totes les Piscina a Zamora