Piscines cobertes a Murcia Murcia > Murcia > Espanya

publicitat

Piscines cobertes a Murcia
El lloc ideal per nedar està en piscines cobertes, ja que estan protegits davant les inclemències del temps.

Vols seguir mantenint-te en forma en les teves vacances? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar Piscines cobertes a Murcia. Fes una ullada a les piscines que tenim prop de Murcia.

Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna cosa incorrecte en alguna d'elles. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món. Si estàs de pas per Murcia comproveu que coneixeu les normes per a les Piscines cobertes a Murcia perquè pot ser que siguin diferents a les que coneixes.

publicitat extra

Nedar ajuda a tonificar els músculs i créixer sans i forts, per la qual cosa practicar natació a Murcia és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi !.

publicitat


Veure totes les Piscines a MurciaTop Piscines per Murcia

publicitat
  • Calle del Mar Menor, 14 , Santa María de Gracia , Murcia , Espanya (Codi postal: 30009). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 12 metres, 6 carrers, 1.8 metres - 2.5 metres de profunditat, 1.8 metres - 2.5 metres de profunditat, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

  • Calle Lope de Rueda, 10 , Infante Juan Manuel , Murcia , Espanya (Codi postal: 30011). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

  • Calle Aljada, s/n , Puente Tocinos , Murcia , Espanya (Codi postal: 30006). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 12.5 metres, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

  • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

    Actualitzada en 2021   Antiguo Cuartel de Artillería , Calle Cartagena , Barrio del Carmen , Murcia , Espanya (Codi postal: 30002). Nedadors com tu ens van informar de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 25 metres, coberta. Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

  • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

    Actualitzada en 2021   Avenida de la Marina Española, 10 , Murcia , Espanya (Codi postal: 30007). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 16.67 metres, 8 carrers, sense clor, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

  • Avenida Juan Carlos I , Espinardo , Espanya (Codi postal: 30100). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12 metres, coberta/exterior (descoberta). En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.


publicitat
Veure totes les Piscines a Murcia