Piscines cobertes a Toledo Toledo > Castilla-La Mancha > Espanya

publicitat

Piscines cobertes a Toledo
Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna cosa incorrecte en alguna d'elles. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món. Mira les piscines que ens han passat al voltant de Toledo. La natació és l'esport més complet que existeix, així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines cobertes a Toledo.

Vols seguir mantenint-te en forma en les teves vacances? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar Piscines cobertes a Toledo. De vacances a Toledo? Aquí trobaràs els millors llocs per nedar mentre estiguis allà. Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per a convertir-te en un bon nedador. No més excuses! vé i explica'ns com va ser. Pregunta a les instal·lacions pels descomptes a grups i famílies nombroses, ja que fins i tot per als banys lliures existeixen promocions. Troba'ls contactant directament amb la piscina més propera a Toledo.

publicitat


Veure totes les Piscines a ToledoTop Piscines per Toledo

publicitat
  • Complejo Deportivo Salto del Caballo , Ctra. de Mocejón s/n , Toledo , Espanya (Codi postal: 45003). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.35 metres, 8 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

  • C/ La Unión, 1 , Toledo , Espanya (Codi postal: 45001). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 5 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

  • Avda. Boladiez s/n , Santa María de Benquerencia , Toledo , Espanya (Codi postal: 45007). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

  • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

    Actualitzada en 2020   Calle Andalucía, 11 (45005) Toledo.


publicitat
Veure totes les Piscines a Toledo