Busca la teva piscina o club de natació a Uruguai (canviar de estat)

Piscines cobertes a Uruguai

publicitat

Pots comprovar que tenim diverses piscines a aquesta categoria, però sabem que encara hi ha moltes que no coneixem. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món. En la natació és crucial el control de la respiració. Normalment es confon el -no sé nedar- amb -no sé respirar-. Un cop aconsegueixis respirar amb normalitat ... tot anirà sobre rodes. No és fàcil ... però només necessites pràctica.

publicitat extra

Ets un nedador professional o habitual? Visites les mateixes Piscines cobertes a Uruguai? Contacta amb nosaltres si alguna dada no et quadra. Pregunta a les instal·lacions pels descomptes a grups i famílies nombroses, ja que fins i tot per als banys lliures existeixen promocions. Troba'ls contactant directament amb la piscina més propera a Uruguai.

La natació és l'esport més complet que existeix, així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines cobertes a Uruguai. Mira les piscines que ens han passat al voltant de Uruguai.

publicitat


Veure totes les Piscines a UruguaiPiscines cobertes per ciutat més poblada

publicitat
 • SaltoSalto
  Sense cap dubte, nedar a Salto és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Salto.
 • Las PiedrasLas Piedras
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Las Piedras : 20 minuts de natació a Las Piedras ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • MontevideoMontevideo
  Amb una població estimada de 1.270.737 habitants, Montevideo és una de les ciutats més importants de Uruguai. Busca les millors Piscines a Montevideo i en els seus voltants.
 • PaysandúPaysandú
  Tenint en compte que Paysandú és una de les sis ciutats més poblades de Uruguai amb aproximadament 73.249 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Uruguai.Piscines cobertes a Uruguai per Estat

publicitatLes millors Piscines cobertes (Uruguai)

publicitat
 • 3 de Febrero y Rincón , Maldonado , URUGUAY. Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Plaza Independencia 759 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: 11100). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 5 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • 1870 Colonia , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 5 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Esther de Cáceres 5678 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 5 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Avenida Entrque Legrand 5163 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12 metres, 6 carrers, 1.2 metres - 1.8 metres de profunditat, 1.2 metres - 1.8 metres de profunditat, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.


publicitat

Veure totes les Piscines a Uruguai