Hi ha més de 10 idiomes disponibles.
Busca la teva piscina o club de natació a Uruguai (canviar de estat)

Piscines cobertes a Uruguai

publicitat

Pots comprovar que tenim diverses piscines a aquesta categoria, però sabem que encara hi ha moltes que no coneixem. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món. Pregunta a les instal·lacions pels descomptes a grups i famílies nombroses, ja que fins i tot per als banys lliures existeixen promocions. Troba'ls contactant directament amb la piscina més propera a Uruguai.

publicitat extra

La natació és l'esport més complet que existeix, així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines cobertes a Uruguai. En la natació és crucial el control de la respiració. Normalment es confon el -no sé nedar- amb -no sé respirar-. Un cop aconsegueixis respirar amb normalitat ... tot anirà sobre rodes. No és fàcil ... però només necessites pràctica.

Ets un nedador professional o habitual? Visites les mateixes Piscines cobertes a Uruguai? Contacta amb nosaltres si alguna dada no et quadra. Mira les piscines que ens han passat al voltant de Uruguai.

publicitat


Veure totes les Piscines a Uruguai
publicitatPiscines cobertes per ciutat més poblada

publicitat
 • Montevideo
  Amb una població estimada de 1.270.737 habitants, Montevideo és una de les ciutats més importants de Uruguai. Busca les millors Piscines a Montevideo i en els seus voltants.
 • Las Piedras
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Las Piedras : 20 minuts de natació a Las Piedras ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • Paysandú
  Tenint en compte que Paysandú és una de les sis ciutats més poblades de Uruguai amb aproximadament 73.249 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Uruguai.
 • Salto
  Sense cap dubte, nedar a Salto és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Salto.Piscines cobertes a Uruguai per Estat

publicitat
Les millors Piscines cobertes (Uruguai)

publicitat
 • 1870 Colonia , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 5 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • 3 de Febrero y Rincón , Maldonado , URUGUAY. Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Esther de Cáceres 5678 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 5 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Avenida Entrque Legrand 5163 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12 metres, 6 carrers, 1.2 metres - 1.8 metres de profunditat, 1.2 metres - 1.8 metres de profunditat, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • Plaza Independencia 759 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: 11100). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 5 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.


publicitat
Veure totes les Piscines a Uruguai