Busca la teva piscina o club de natació a Xile (canviar de estat)

Piscines cobertes a Xile

publicitat

Piscines cobertes a Xile
Actualment, la pràctica totalitat de les nostres piscines té les coordenades GPS. Comprova-ho amb els nostres mapes. Vols seguir mantenint-te en forma en les teves vacances? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar Piscines cobertes a Xile. Si estàs buscant Piscines cobertes a Xile, el més lògic és que pertanyin a gimnasos o centres esportius que també ofereixen cursets. Informa't contactant directament amb ells.

Pregunta a les instal·lacions pels descomptes a grups i famílies nombroses, ja que fins i tot per als banys lliures existeixen promocions. Troba'ls contactant directament amb la piscina més propera a Xile. En aquests moments tenim les següents piscines prop de Xile, per favor contacta amb nosaltres si coneixes alguna a Xile !. De vacances a Xile? Aquí trobaràs els millors llocs per nedar mentre estiguis allà. Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per a convertir-te en un bon nedador. No més excuses! vé i explica'ns com va ser.

publicitat


Veure totes les Piscines a XilePiscines cobertes per ciutat més poblada

publicitat
 • Puente AltoPuente Alto
  Amb una població estimada de 510.417 habitants, Puente Alto és una de les ciutats més importants de Xile. Busca les millors Piscines a Puente Alto i en els seus voltants.
 • ValparaísoValparaíso
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Valparaíso : 20 minuts de natació a Valparaíso ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • AntofagastaAntofagasta
  Sense cap dubte, nedar a Antofagasta és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Antofagasta.
 • Santiago de ChileSantiago de Chile
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Santiago de Chile (Xile) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Santiago de Chile.
 • Viña del MarViña del Mar
  Tenint en compte que Viña del Mar és una de les sis ciutats més poblades de Xile amb aproximadament 294.551 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Xile.
 • TalcahuanoTalcahuano
  És difícil visitar Xile sense deixar-se caure per Talcahuano (amb 252.968 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Talcahuano i voltants.Piscines cobertes a Xile per Estat

publicitatPiscines cobertes per Ciutat

publicitatLes millors Piscines cobertes (Xile)

publicitat
 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   Avenida M. Sanchez Fontecilla 498 , Las Condes , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 33-1/3 metres, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Avenida Pocuro 2878 , Providencia , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 6 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Avenida Apoquindo 8589 , Santiago , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers, coberta/exterior (descoberta). En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Neveria #4855 , Las Condes , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 15 metres, 2 metres de profunditat, 2 metres de profunditat, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   Av. Universidad de Chile 02925 , Antofagasta , CHILE. Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 15 metres, 2 metres de profunditat, 2 metres de profunditat, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Avenida O´Higgins 825 , Concepcion , CHILE. Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 10 metres, 6 carrers, 1 metres - 3 metres de profunditat, 1 metres - 3 metres de profunditat, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Cleveland 8612 , Vitacura , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 20 metres, 7 carrers, coberta/exterior (descoberta). Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   Avenida Ogana 1475 , Coihaique , CHILE. Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Santa Isabel #0830 , Providencia , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 15 metres, 6 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • Avenida La Florida Nº 11039 , La Florida , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Av. Holzapfel 665 , Valdivia , CHILE. Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 5 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Senador Estebanez 620 , Temuco , CHILE (Codi postal: Unknown). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 8 metres, 4 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Av. Olimpia 1401 , Temuco , CHILE (Codi postal: Unknown). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 16 metres, 8 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.


publicitat

Veure totes les Piscines a Xile