Piscines descobertes a Madrid Madrid > Comunidad de Madrid > Espanya
Piscines descobertes a Madrid
Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna cosa incorrecte en alguna d'elles. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món. Consulta la normativa per nedar a Madrid, que potser no tingui res a veure amb la que coneixes si vols nedar en alguna de les Piscines descobertes a Madrid !.

Mira les piscines que ens han passat al voltant de Madrid. De vacances a Madrid? Aquí trobaràs els millors llocs per nedar mentre estiguis allà. Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per a convertir-te en un bon nedador. No més excuses! vé i explica'ns com va ser.

La natació és l'esport més complet que existeix, així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines. Swimia.cat creix i creix cada dia, però necessita la teva ajuda per localitzar més Piscines descobertes a Madrid.

Veure totes les Piscines a MadridTop Piscines per Madrid  • Calle Andres Arteaga, 1 , Usera/Moscardo , Madrid , Espanya (Codi postal: 28026)

  • Avenida General Fanjul, 14 , Madrid , Espanya (Codi postal: 28044)

  • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

    Actualitzada en 2023   Calle Pez Volador, 30 , Madrid , Espanya (Codi postal: 28007). Nedadors com tu ens informen de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 20 metres, 8 carrers, coberta/exterior (descoberta). També trobaràs 25 metres x 12 metres, 6 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

  • Calle Ricardo Ortiz, 27 , Barrio de Ventas , Madrid , Espanya (Codi postal: 28017)

  • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

    Actualitzada en 2023   Crta. De Castilla Km. 2 , Madrid , Espanya (Codi postal: 28040)
Veure totes les Piscines a Madrid