Piscines descobertes a Murcia Murcia > Murcia > Espanya

publicitat

Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna cosa incorrecte en alguna d'elles. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món. Vols seguir mantenint-te en forma en les teves vacances? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar Piscines descobertes a Murcia. Fes una ullada a les piscines que tenim prop de Murcia.

publicitat extra

Nedar ajuda a tonificar els músculs i créixer sans i forts, per la qual cosa practicar natació a Murcia és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi !. Si estàs de pas per Murcia comproveu que coneixeu les normes per a les Piscines descobertes a Murcia perquè pot ser que siguin diferents a les que coneixes. El lloc ideal per nedar està en piscines cobertes, ja que estan protegits davant les inclemències del temps.

publicitat


Veure totes les Piscines a MurciaTop Piscines per Murcia

publicitat
  • Calle Polideportivo, s/n , El Palmar , Espanya (Codi postal: 30120). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 6 carrers, exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

  • Avenida Juan Carlos I , Espinardo , Espanya (Codi postal: 30100). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12 metres, coberta/exterior (descoberta). En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.


publicitat
Veure totes les Piscines a Murcia