Piscines descobertes a Palma Islas Baleares > Islas Baleares > Espanya

publicitat

Cada vegada són més les mares que descobreixen els increïbles beneficis de la iniciació primerenca en la natació amb els seus nadons a Palma. Si estàs buscant Piscines descobertes a Palma, el més lògic és que pertanyin a gimnasos o centres esportius que també ofereixen cursets. Informa't contactant directament amb ells.

publicitat extra

Pots comprovar que tenim diverses piscines a aquesta categoria, però sabem que encara hi ha moltes que no coneixem. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món. Pregunta a les instal·lacions pels descomptes a grups i famílies nombroses, ja que fins i tot per als banys lliures existeixen promocions. Troba'ls contactant directament amb la piscina més propera a Palma.

Vols seguir mantenint-te en forma en les teves vacances? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar Piscines descobertes a Palma. Aquestes són les piscines que podem mostrar prop de Palma.

publicitat


Veure totes les Piscines a PalmaTop Piscines per Palma

publicitat
  • Carrer del Gremi dels Forners, 4 , Polígono Son Castelló , Palma , Mallorca , Espanya (Codi postal: 07009). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 16.67 metres, 8 carrers, 1.2 metres - 2 metres de profunditat, 1.2 metres - 2 metres de profunditat, coberta/exterior (descoberta). Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.


publicitat
Veure totes les Piscines a Palma