Piscines descobertes a Comunidad de Madrid Espanya
Consulta la normativa per nedar a Comunidad de Madrid, que potser no tingui res a veure amb la que coneixes si vols nedar en alguna de les Piscines descobertes a Comunidad de Madrid !. En aquests moments tenim les següents piscines prop de Comunidad de Madrid, per favor contacta amb nosaltres si coneixes alguna a Comunidad de Madrid !.
De vacances a Comunidad de Madrid? Aquí trobaràs els millors llocs per nedar mentre estiguis allà. Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per a convertir-te en un bon nedador. No més excuses! vé i explica'ns com va ser. Si estàs buscant Piscines, el més lògic és que pertanyin a gimnasos o centres esportius que també ofereixen cursets. Informa't contactant directament amb ells.

Swimia.cat creix i creix cada dia, però necessita la teva ajuda per localitzar més Piscines descobertes a Comunidad de Madrid. Actualment, la pràctica totalitat de les nostres piscines té les coordenades GPS. Comprova-ho amb els nostres mapes.
Piscines descobertes per ciutat més poblada • MóstolesMóstoles
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Móstoles (Comunidad de Madrid) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Móstoles.
 • Alcalá de HenaresAlcalá de Henares
  Amb una població estimada de 204.574 habitants, Alcalá de Henares és una de les ciutats més importants de Comunidad de Madrid. Busca les millors Piscines a Alcalá de Henares i en els seus voltants.
 • MadridMadrid
  És difícil visitar Comunidad de Madrid sense deixar-se caure per Madrid (amb 3.255.944 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Madrid i voltants.
 • FuenlabradaFuenlabrada
  Sense cap dubte, nedar a Fuenlabrada és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Fuenlabrada.Piscines descobertes per Província


Et recomanem aquestes piscines • Calle Cañada 50 , Moralzarzal , Espanya (Codi postal: 28411)

 • Avenida Juan Carlos I , Parla , Espanya (Codi postal: 28980). Aquest ampli centre esportiu permet als nedadors professionals i no tan professionals gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers x 21 metres, 8 carrers x 21 metres, 16 carrers, coberta/exterior (descoberta). Però això no és tot, perquè també tens a la teva disposició 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2023   Calle Pez Volador, 30 , Madrid , Espanya (Codi postal: 28007). Nedadors com tu ens informen de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 20 metres, 8 carrers, coberta/exterior (descoberta). També trobaràs 25 metres x 12 metres, 6 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2023   Avenida de America, 51, 28981 Parla, Madrid, España

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2023   Crta. De Castilla Km. 2 , Madrid , Espanya (Codi postal: 28040)

 • Avenida General Fanjul, 14 , Madrid , Espanya (Codi postal: 28044)

 • Calle Andres Arteaga, 1 , Usera/Moscardo , Madrid , Espanya (Codi postal: 28026)

 • Avenida Joaquín Blume , Torrejon de Ardoz , Espanya (Codi postal: 28850)

 • Camino del Garzo, s/n , Las Rozas de Madrid , Espanya (Codi postal: 28290)

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2023   Calle de San Fernando, s/n , Torrejon de Ardoz , Espanya (Codi postal: 28850)

 • Calle Ricardo Ortiz, 27 , Barrio de Ventas , Madrid , Espanya (Codi postal: 28017)