Busca la teva piscina o club de natació a Espanya (canviar de estat)

Piscines sense clor a Espanya
Piscines sense clor a Espanya
En la natació és crucial el control de la respiració. Normalment es confon el -no sé nedar- amb -no sé respirar-. Un cop aconsegueixis respirar amb normalitat ... tot anirà sobre rodes. No és fàcil ... però només necessites pràctica.

Consulta la normativa per nedar a Espanya, que potser no tingui res a veure amb la que coneixes si vols nedar en alguna de les Piscines sense clor a Espanya !. Vols seguir mantenint-te en forma en les teves vacances? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar Piscines.

Si estàs buscant Piscines sense clor a Espanya, el més lògic és que pertanyin a gimnasos o centres esportius que també ofereixen cursets. Informa't contactant directament amb ells. Actualment, la pràctica totalitat de les nostres piscines té les coordenades GPS. Comprova-ho amb els nostres mapes.
Aquestes són les piscines que podem mostrar prop de Espanya.

Veure totes les Piscines a EspanyaPiscines sense clor per ciutat més poblada • SevillaSevilla
  Sense cap dubte, nedar a Sevilla és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Sevilla.
 • ValenciaValencia
  Amb una població estimada de 814.208 habitants, Valencia és una de les ciutats més importants de Espanya. Busca les millors Piscines a Valencia i en els seus voltants.
 • MálagaMálaga
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Málaga : 20 minuts de natació a Málaga ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • MadridMadrid
  És difícil visitar Espanya sense deixar-se caure per Madrid (amb 3.255.944 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Madrid i voltants.
 • ZaragozaZaragoza
  Tenint en compte que Zaragoza és una de les sis ciutats més poblades de Espanya amb aproximadament 674.317 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Espanya.
 • BarcelonaBarcelona
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Barcelona (Espanya) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Barcelona.Piscines sense clor a Espanya per Autonomia


Les millors Piscines sense clor (Espanya) • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Avenida de la Marina Española, 10 , Murcia , Espanya (Codi postal: 30007). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 16.67 metres, 8 carrers, sense clor, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Paseo Marítimo Marq Santulla, 33130 Muros de Nalón, Asturias, España. Aquest centre esportiu ofereix una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), exterior (descoberta), d'aigua salada, sense clor. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Avenida de America, 51, 28981 Parla, Madrid, España. Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 5 carrers, exterior (descoberta), d'aigua salada, sense clor. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Avenida de Jaime I, s/n , Nules , Espanya (Codi postal: 12520). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, sense clor, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Camí de Can Canals, s/n , Arta , Mallorca , Balearic Islands , Espanya (Codi postal: 07570). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, sense clor, coberta/exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Crta. Palencia km. 2.8 , Aranda de Duero , Espanya (Codi postal: Unknown). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, d'aigua salada, sense clor, coberta. Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Rúa de Celanova, 83, 32650 Vilar de Santos, Province of Ourense, Spain. Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 4 carrers, exterior (descoberta), d'aigua salada, sense clor. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Calle Francisco González Villamil, 36, 33740 Tapia de Casariego, Asturias, España. Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de exterior (descoberta), d'aigua salada, sense clor. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Campus de Bellaterra , Cerdanyola del Valles , Espanya (Codi postal: 08193). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 16.6 metres, 8 carrers, 2 metres de profunditat, 2 metres de profunditat, sense clor, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Avenida de Bruselas 21 , Local 31, Arroyo de la Vega , La Moraleja (Alcobendas) , Alcobendas , Espanya (Codi postal: 28100). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 20 metres, sense clor, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Calle Las Fuentes nº 12 , Utebo , Espanya (Codi postal: 50180). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, sense clor, coberta. Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • Avda. Benicasim , Castellon de la Plana , Espanya (Codi postal: 12004). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 7 carrers, 1 metres - 2.1 metres de profunditat, 1 metres - 2.1 metres de profunditat, sense clor, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

Veure totes les Piscines a Espanya