Piscines sense clor a Palma Islas Baleares > Islas Baleares > Espanya

publicitat

Piscines sense clor a Palma
Aquestes són les piscines que podem mostrar prop de Palma. Cada vegada són més les mares que descobreixen els increïbles beneficis de la iniciació primerenca en la natació amb els seus nadons a Palma.

Pots comprovar que tenim diverses piscines a aquesta categoria, però sabem que encara hi ha moltes que no coneixem. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món. Si estàs buscant Piscines sense clor a Palma, el més lògic és que pertanyin a gimnasos o centres esportius que també ofereixen cursets. Informa't contactant directament amb ells.

Pregunta a les instal·lacions pels descomptes a grups i famílies nombroses, ja que fins i tot per als banys lliures existeixen promocions. Troba'ls contactant directament amb la piscina més propera a Palma. Vols seguir mantenint-te en forma en les teves vacances? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar Piscines sense clor a Palma.

publicitat


Veure totes les Piscines a PalmaTrobades 1 Piscines sense clor prop de Palma

publicitat
  • Camí de Can Canals, s/n , Arta , Mallorca , Balearic Islands , Espanya (Codi postal: 07570). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, sense clor, coberta/exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

publicitat
Veure totes les Piscines a Palma