Piscines sense clor a Virginia Estats Units
Piscines sense clor a Virginia
Nedar ajuda a tonificar els músculs i créixer sans i forts, per la qual cosa practicar natació a Virginia és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi !. El lloc ideal per nedar està en piscines cobertes, ja que estan protegits davant les inclemències del temps.

Ets un nedador professional o habitual? Visites les mateixes Piscines sense clor a Virginia? Contacta amb nosaltres si alguna dada no et quadra. Pregunta a les instal·lacions pels descomptes a grups i famílies nombroses, ja que fins i tot per als banys lliures existeixen promocions. Troba'ls contactant directament amb la piscina més propera a Virginia.

En aquests moments tenim les següents piscines prop de Virginia, per favor contacta amb nosaltres si coneixes alguna a Virginia !. Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines. Contacta amb nosaltres si hi ha alguna cosa incorrecte en alguna d'elles. Afegeix la teva piscina gratis des de la pàgina de qualsevol ciutat del món.

Veure totes les Piscines a VirginiaPiscines sense clor per ciutat més poblada • ArlingtonArlington
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Arlington (Virginia) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Arlington.
 • ChesapeakeChesapeake
  És difícil visitar Virginia sense deixar-se caure per Chesapeake (amb 222.209 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Chesapeake i voltants.
 • Virginia BeachVirginia Beach
  Tenint en compte que Virginia Beach és una de les sis ciutats més poblades de Virginia amb aproximadament 437.994 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Virginia.
 • NorfolkNorfolk
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Norfolk : 20 minuts de natació a Norfolk ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.Piscines sense clor per Comtat
Veure totes les Piscines sense clor per ComtatEt recomanem aquestes piscines • 595 North Franklin Street , Christiansburg , VA , USA (Codi postal: 24073). Nedadors com tu ens informen de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 25 iardes, 8 x 21 carrers, 7 peus - 17 peus de profunditat, sense clor, coberta. També trobaràs 20 iardes, 3 peus - 5 peus de profunditat, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • 12207 Gayton Rd. , Richmond (Henrico County) , VA , USA (Codi postal: 23233)

 • 1191 Central Park Boulevard , Fredericksburg , VA , USA (Codi postal: 22401)

Veure totes les Piscines a Virginia