Busca la teva piscina o club de natació a Equador (canviar de estat)

Piscines a Equador

Piscines a Equador
Ets un nedador professional o habitual? Visites el mateix club de natació a Equador? Torneu a comprovar que les dades d'aquest club són correctes i contacta amb nosaltres si trobes alguna dada incorrecta.

La natació proporciona seguretat i facilita la pràctica d'esport a persones amb problemes de mobilitat que per qualsevol motiu no pot practicar un altre esport. Així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines a Equador. Swimia.cat necessita la teva ajuda per localitzar llocs on impartir i rebre classes de natació a Equador.

Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per millorar les teves habilitats en l'aigua per convertir-te en un bon nedador. Cerca el teu club de natació a Equador més proper i comença AVUI MATEIX! Si estàs visitant o vas a visitar Equador comproveu que coneixeu les normes per a les Piscines a Equador perquè pot ser que siguin lleugerament diferents a les de la teva ciutat d'origen. Recomanem sempre contactar directament les instal·lacions per preguntar-los si necessites una gorra, xancletes o algun tipus de vestit de bany específic.
Tens localitzada una piscina on s'imparteixen Aquabike a Equador? Contacta amb ells així t'evitaràs el que sol passar .. que et vas a casa sense nedar el primer dia .. perquè vas oblidar una cosa que desconeixies!


Piscines per Categoria • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Equador és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • Les piscines exteriors a Equador, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..

Piscines per ciutat més poblada (Equador) • Santo Domingo de los ColoradosSanto Domingo de los Colorados
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Santo Domingo de los Colorados : 20 minuts de natació a Santo Domingo de los Colorados ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • MantaManta
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Manta (Equador) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Manta.
 • CuencaCuenca
  Tenint en compte que Cuenca és una de les sis ciutats més poblades de Equador amb aproximadament 276.964 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Equador.
 • QuitoQuito
  Sense cap dubte, nedar a Quito és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Quito.
 • MachalaMachala
  És difícil visitar Equador sense deixar-se caure per Machala (amb 198.123 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Machala i voltants.
 • GuayaquilGuayaquil
  Amb una població estimada de 1.952.029 habitants, Guayaquil és una de les ciutats més importants de Equador. Busca les millors Piscines a Guayaquil i en els seus voltants.En Equador, et recomanem aquestes piscines

Piscines per Estat (23 Estats)
Veure totes les Piscines per Estat

Veure també Natació a Equador