Busca la teva piscina o club de natació a Equador (canviar de estat)

Piscines a Equador

publicitat


Ets un nedador professional o habitual? Visites el mateix club de natació a Equador? Torneu a comprovar que les dades d'aquest club són correctes i contacta amb nosaltres si trobes alguna dada incorrecta.

La natació proporciona seguretat i facilita la pràctica d'esport a persones amb problemes de mobilitat que per qualsevol motiu no pot practicar un altre esport. Així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines a Equador. Swimia.cat necessita la teva ajuda per localitzar llocs on impartir i rebre classes de natació a Equador.

Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per millorar les teves habilitats en l'aigua per convertir-te en un bon nedador. Cerca el teu club de natació a Equador més proper i comença AVUI MATEIX! Tens localitzada una piscina on s'imparteixen Aquabike a Equador? Contacta amb ells així t'evitaràs el que sol passar .. que et vas a casa sense nedar el primer dia .. perquè vas oblidar una cosa que desconeixies!

publicitat extra

Si estàs visitant o vas a visitar Equador comproveu que coneixeu les normes per a les Piscines a Equador perquè pot ser que siguin lleugerament diferents a les de la teva ciutat d'origen. Recomanem sempre contactar directament les instal·lacions per preguntar-los si necessites una gorra, xancletes o algun tipus de vestit de bany específic.

publicitat

Trobades 3 piscines a Equador

publicitat
Carregant el mapa, un moment si us plau ...
... Recorda que sempre pots afegir la teva piscina si no apareix en el mapa
Mapa carregat. Comprova les piscines que hem trobat i afegeix la teva si no apareix :)(!) Els marcadors verds indiquen piscines a Equador sense clor, els morats d'aigua salada i els taronges Clubs de Natació

publicitat
Piscines per Categoria

publicitat
 • Les piscines exteriors a Equador, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Equador és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.


Piscines per ciutat més poblada (Equador)

publicitat
 • Santo Domingo de los Colorados
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Santo Domingo de los Colorados : 20 minuts de natació a Santo Domingo de los Colorados ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • Manta
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Manta (Equador) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Manta.
 • Cuenca
  Tenint en compte que Cuenca és una de les sis ciutats més poblades de Equador amb aproximadament 276.964 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Equador.
 • Quito
  Sense cap dubte, nedar a Quito és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Quito.
 • Machala
  És difícil visitar Equador sense deixar-se caure per Machala (amb 198.123 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Machala i voltants.
 • Guayaquil
  Amb una població estimada de 1.952.029 habitants, Guayaquil és una de les ciutats més importants de Equador. Busca les millors Piscines a Guayaquil i en els seus voltants.Piscines per Estat (23 Estats)

publicitat

Veure totes les Piscines per Estat
En Equador, et recomanem aquestes piscines

publicitat
 • Avenida Malecón and Calle 20 , Manta , ECUADOR. Nedadors com tu ens van informar de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 25 metres, 10 carrers, 2.25 metres de profunditat, 2.25 metres de profunditat, exterior (descoberta). Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Calle 19 # 107 y Av. Roldo , Quevedo , ECUADOR. Aquest centre esportiu ofereix una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 10 carrers, exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Avenida González Suárez N27-142 , Quito , ECUADOR. Nedadors com tu ens van informar de ~25 iardes x 6 metres, exterior (descoberta). Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.


publicitat

Veure també Natació a Equador