Can Millars, Piscina Coberta MunicipalBonavista, 7008940 Cornellá de Llobregat, Barcelona
Consulta las actividades de 2014 aquí: descarregar PDF

Más abajo tienes los precios y horarios actualizados.
Has estat alguna vegada a Cornellà de Llobregat?

Malauradament no tenim coordenades GPS per aquesta piscina. Si les coneixes pots fer-nos-arribar des del nostre formulari de contacte. Gràcies!

Les teves aportacions són sempre ben rebudes.


 • Localitat :
  Espanya, Cataluña, Barcelona, Cornellà de Llobregat

 • Direcció :
  Bonavista, 70
  08940 Cornellá de Llobregat, Barcelona

Et recomanem encaridament posar-se en contacte amb les instal·lacions abans de la teva primera visita, ja que aquesta pot estar tancada o disposar d'un horari diferent al convencional.

Info de contacte


Aquestes són les dades de contacte que tenim més recents:

 • Telèfon: 
  edit
   
  veure

  [protegit anti-spam]

 • Correu electrònic: 
  editar
   
  veure

  [protegit anti-spam]

 • Pàgina web: 
  editar
   
  veure

  [protegit anti-spam]


Si us plau, contacta amb nosaltres si trobes alguna dada incorrecte o incomplet.
Trobades 2 piscines prop de Cornellà de Llobregat

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Avinguda Baix Llobregat - C/Sorral del Riu. Fa pocs dies actualitzem la informació d'aquesta piscina gràcies a un nedador com tu, reportant 25 metres, 5 carrers, coberta, exterior (descoberta). A més, ens comenten que també ofereixen 25 metres, 1 carrers. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Ctra. de l'Hospitalet s/n (Parque de Can Mercader). Nedadors com tu ens informen de 25 metres, 8 carrers, 1.40m de profunditat, coberta, exterior (descoberta). També trobaràs una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers, 1.40m de profunditat. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

<< Veure més Piscines a Cornellà de Llobregat