Piscina a Ávila Castilla y León > Espanya

publicitat


Piscina a Ávila
Els millors llocs per nedar són les piscines cobertes, ja que estan protegits davant les inclemències del temps. Generalment, tot club de natació a Ávila té una piscina coberta. Ets un nedador professional o habitual? Visites el mateix club de natació a Ávila? Torneu a comprovar que les dades d'aquest club són correctes i contacta amb nosaltres si trobes alguna dada incorrecta. Normalment hi ha una gran varietat de descomptes per a famílies nombroses, grups, o franges d'edats fins i tot per als banys lliures en la gran majoria de varietats de Piscina a Ávila. Troba'ls buscant la piscina més propera a Ávila.

Swimia.cat té la major, més actualitzada i més recent base de dades amb llocs per rebre classes de natació a Ávila. Classificada per estats, regions i ciutats és molt senzill trobar la piscina més propera a Ávila. Practicar Aquabike a Ávila és una de les millors maneres de posar-te enforma alhora que gaudeixes en el teu temps lliure. La natació proporciona seguretat i facilita la pràctica d'esport a persones amb problemes de mobilitat que per qualsevol motiu no pot practicar un altre esport. Així que deixa els ajudar-te a trobar les millors varietats de Piscina a Ávila.

publicitatPiscines per Categoria

publicitat
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Ávila és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Ávila.
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Ávila causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.
 • Les piscines exteriors a Ávila, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Ávila.

Les millors piscines per Ávila i voltants

publicitat
 • Calle Padre Victoriano , Avila , Espanya (Codi postal: 05005). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Avenida de la Juventud s/n , Avila , Espanya (Codi postal: 05003). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   AVDA. DE LA JUVENTUD, S/Nº- CDAD DTIVA MUNICIPAL ZONA SUR 05003 - AVILA ,

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   TOMILLO, 33 05004 (AVILA) ,


publicitatPiscines a Ávila per Ciutat

publicitat
 • Arenas de San PedroArenas de San Pedro
  Sense cap dubte, nedar a Arenas de San Pedro és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Arenas de San Pedro.
 • ArévaloArévalo
  Amb una població estimada de 7.689 habitants, Arévalo és una de les ciutats més importants de Ávila. Busca les millors Piscines a Arévalo i en els seus voltants.
 • Ávila de los CaballerosÁvila de los Caballeros
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Ávila de los Caballeros (Ávila) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Ávila de los Caballeros.
 • CandeledaCandeleda
  Tenint en compte que Candeleda és una de les sis ciutats més poblades de Ávila amb aproximadament 5.062 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Ávila.


Veure totes les Piscines a Ávila per Ciutat