Piscina a Palencia Castilla y León > Espanya

publicitat


Si us plau contacta amb les instal·lacions de les varietats de Piscina a Palencia que et mostrem per comprovar quines activitats aquàtiques ofereixen i els horaris perquè, per exemple, pot tenir horaris, normes i tarifes molt diferents a les que estàs habituat / a. Els millors llocs per nedar són les piscines cobertes, ja que estan protegits davant les inclemències del temps. Generalment, tot club de natació a Palencia té una piscina coberta.

publicitat extra

Swimia.cat necessita la teva ajuda per localitzar llocs on impartir i rebre classes de natació a Palencia. Per Palencia i voltants, tenim les següents piscines, pot ser que alguna d'elles alberg algun club de natació a Palencia. Actualment, un 100% de totes les nostres piscines té coordenades GPS.

Nedar és un esport per a totes les edats, de manera que acudir a alguna de les varietats de Piscina a Palencia que et llistem és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi! El Aquabike a Palencia està augmentant de forma exponencial, sobretot en persones d'avançada edat o amb sobrepès.

publicitatPiscines per Categoria

publicitat
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Palencia és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • Les piscines exteriors a Palencia, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Palencia causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Palencia.
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Palencia.

Les millors piscines per Palencia i voltants

publicitat
 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Avenida Campos Góticos , Palencia , Espanya (Codi postal: 34005). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   MANRESA, 27 34003 - PALENCIA ,

 • Calle San Antonio , Palencia , Espanya (Codi postal: 34005). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 6 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Paseo de la Julia s/n 34004 Palencia. Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.


publicitatPiscines a Palencia per Ciutat

publicitat
 • PalenciaPalencia
  És difícil visitar Palencia sense deixar-se caure per Palencia (amb 82.651 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Palencia i voltants.
 • Aguilar de CampóoAguilar de Campóo
  Amb una població estimada de 7.280 habitants, Aguilar de Campóo és una de les ciutats més importants de Palencia. Busca les millors Piscines a Aguilar de Campóo i en els seus voltants.
 • Venta de BañosVenta de Baños
  Sense cap dubte, nedar a Venta de Baños és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Venta de Baños.
 • GuardoGuardo
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Guardo (Palencia) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Guardo.


Veure totes les Piscines a Palencia per Ciutat