Piscines a Guadalajara (Ciutat) Guadalajara > Castilla-La Mancha > Espanya

publicitatPiscines a Guadalajara (Ciutat)
Si estàs buscant Piscines a Guadalajara (Ciutat), t'agradarà saber que moltes d'elles pertanyen a gimnasos o centres esportius que també ofereixen cursets. Informa't trucant a les instal·lacions.

Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines, algunes d'elles són seus d'algun club de natació a Guadalajara. Per favor, no dubtis en contactar amb nosaltres si no apareix la teva Club. Si us plau contacta amb les instal·lacions de les Piscines a Guadalajara (Ciutat) que et mostrem per comprovar quines activitats aquàtiques ofereixen i els horaris perquè, per exemple, pot tenir horaris, normes i tarifes molt diferents a les que estàs habituat / a.

Tens localitzada una piscina on s'imparteixen Aquabike a Guadalajara? Contacta amb ells així t'evitaràs el que sol passar .. que et vas a casa sense nedar el primer dia .. perquè vas oblidar una cosa que desconeixies! Un usuari habitual d'un dels club de natació a Guadalajara ens explica que el més important en la natació és el control de la respiració. Un cop aconsegueixis respirar amb normalitat ... tot anirà sobre rodes. Per aconseguir-ho, has d'intentar girar el cap sempre per al mateix costat, intentat que la línia de l'aigua tall teva cara pel nas, respirant només per un costat de la boca i mantenint el teu coll i esquena completament alineats.

publicitat extra

Swimia.cat té la major, més actualitzada i més recent base de dades amb llocs per rebre classes de natació a Guadalajara. Classificada per estats, regions i ciutats és molt senzill trobar la piscina més propera a Guadalajara.

publicitat
Piscines per Categoria (Ciutat)

publicitat
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Guadalajara.
 • Les piscines exteriors a Guadalajara, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Guadalajara és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Guadalajara.
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Guadalajara causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.Localitzades 5 piscines a Guadalajara

publicitat
 • Calle Ricardo Velazquez Bosco , Guadalajara , Espanya (Codi postal: 19005). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 8 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Calle Regino Pradillo 2 , Guadalajara , Espanya (Codi postal: 19001). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   FCO.ARITIO,S/Nº-POL.MUNICIPAL 19004 - GUADALAJARA ,

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   Calle Bolarque esq/ Laguna Grande
  Guadalajara

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2020   AVD. RICARDO VELAZQUEZ BOSCO,S/Nº 19002 - GUADALAJARA ,


publicitat