Piscines a Ceuta Espanya

publicitat


Les millors Piscines a Ceuta estan localitzades principalment a les grans ciutats però és també molt comú trobar-les en les zones rurals. Per Ceuta i voltants, tenim les següents piscines, pot ser que alguna d'elles alberg algun club de natació a Ceuta. Actualment, un 100% de totes les nostres piscines té coordenades GPS.

Els millors llocs per nedar són les piscines cobertes, ja que estan protegits davant les inclemències del temps. Generalment, tot club de natació a Ceuta té una piscina coberta. Swimia.cat té la major, més actualitzada i més recent base de dades amb llocs per rebre classes de natació a Ceuta. Classificada per estats, regions i ciutats és molt senzill trobar la piscina més propera a Ceuta.

Swimia.cat et llista les piscines existents a Ceuta. Queda a la mà contactar amb ella per practicar Aquabike a Ceuta. Normalment hi ha una gran varietat de descomptes per a famílies nombroses, grups, o franges d'edats fins i tot per als banys lliures en la gran majoria de Piscines a Ceuta. Troba'ls buscant la piscina més propera a Ceuta.

publicitat

Trobades 5 piscines a Ceuta

publicitat
Carregant el mapa, un moment si us plau ...
... Recorda que sempre pots afegir la teva piscina si no apareix en el mapa
Mapa carregat. Comprova les piscines que hem trobat i afegeix la teva si no apareix :)


(!) Els marcadors verds indiquen piscines sense clor, els morats d'aigua salada i els taronges Clubs de Natació

publicitat
Piscines per Categoria

publicitat
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Ceuta.
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Ceuta causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Ceuta.
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Ceuta és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • Les piscines exteriors a Ceuta, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..


Piscines per ciutat més poblada

publicitat
 • Ceuta
  Amb una població estimada de 78.674 habitants, Ceuta és una de les ciutats més importants de Ceuta. Busca les millors Piscines a Ceuta i en els seus voltants.Piscines per Província (1 Províncies)

publicitat

Top Piscines per Ceuta

publicitat
 • Carretera Nueva , Ceuta , Espanya (Codi postal: 51002). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 6 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Calle de Juan Díaz Fernández, s/n , Ceuta , Espanya (Codi postal: 51001). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 13 metres, 6 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2018   AGUSTINA DE ARAGON, 3 11701 - CEUTA ,

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2018   AVDA. MARTINEZ CATENA, S/Nº. 51002 - CEUTA ,

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2018   CAMOENS, 22 11701 - CEUTA ,


publicitat