Piscines a La Rioja Espanya

publicitat


Un usuari habitual d'un dels club de natació a La Rioja ens explica que el més important en la natació és el control de la respiració. Un cop aconsegueixis respirar amb normalitat ... tot anirà sobre rodes. Per aconseguir-ho, has d'intentar girar el cap sempre per al mateix costat, intentat que la línia de l'aigua tall teva cara pel nas, respirant només per un costat de la boca i mantenint el teu coll i esquena completament alineats. Swimia.cat té la major, més actualitzada i més recent base de dades amb llocs per rebre classes de natació a La Rioja. Classificada per estats, regions i ciutats és molt senzill trobar la piscina més propera a La Rioja.

La natació proporciona seguretat i facilita la pràctica d'esport a persones amb problemes de mobilitat que per qualsevol motiu no pot practicar un altre esport. Així que deixa els ajudar-te a trobar les millors Piscines a La Rioja. Per La Rioja i voltants, tenim les següents piscines, pot ser que alguna d'elles alberg algun club de natació a La Rioja. Actualment, un 100% de totes les nostres piscines té coordenades GPS.

Swimia.cat et llista les piscines existents a La Rioja. Queda a la mà contactar amb ella per practicar Aquabike a La Rioja. No tots els estats són iguals, i la normativa sobre natació a La Rioja pot ser que no sigui la mateixa que la del teu país d'origen. Així que, si aquesta és la primera vegada que vas a anar a una piscina a la recerca de Piscines a La Rioja assegura't que flames a les instal·lacions abans de presentar-te.

publicitat

Trobades 10 piscines a La Rioja

publicitat
Carregant el mapa, un moment si us plau ...
... Recorda que sempre pots afegir la teva piscina si no apareix en el mapa
Mapa carregat. Comprova les piscines que hem trobat i afegeix la teva si no apareix :)


(!) Els marcadors verds indiquen piscines sense clor, els morats d'aigua salada i els taronges Clubs de Natació

publicitat
Piscines per Categoria

publicitat
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de La Rioja.
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a La Rioja causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de La Rioja és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a La Rioja.
 • Les piscines exteriors a La Rioja, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..


Piscines per ciutat més poblada

publicitat
 • Calahorra
  Amb una població estimada de 24.787 habitants, Calahorra és una de les ciutats més importants de La Rioja. Busca les millors Piscines a Calahorra i en els seus voltants.
 • Arnedo, La Rioja
  Sense cap dubte, nedar a Arnedo, La Rioja és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Arnedo, La Rioja.
 • Haro
  Tenint en compte que Haro és una de les sis ciutats més poblades de La Rioja amb aproximadament 12.261 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites La Rioja.
 • Logroño
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Logroño (La Rioja) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Logroño.Piscines per Província (1 Províncies)

publicitat

Top Piscines per La Rioja

publicitat
 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2018   MARTINEZ ZAPORTA, 16 26001 - LOGROÑO (LA RIOJA) ,

 • Calle de las Piscinas s/n , Logrono , Espanya (Codi postal: 26009). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, coberta/exterior (descoberta). Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2018   LABRADORES,14 - BAJO 26005 - LOGROÑO (LA RIOJA) ,

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2018   LUIS ORTUN, 52 26142 - VILLAMEDIANA IREGUA (LA RIOJA) ,

 • Avenida de la República Argentina, 66 , Logrono , Espanya (Codi postal: 26006). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 12.5 metres, 5 carrers, coberta. Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2018   MILICIAS, 11 26003 - LOGROÑO (LA RIOJA) ,

 • Paseo del Prior, 10 , Logrono , Espanya (Codi postal: 26004). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 18 metres, 8 carrers, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2018   RUAVIEJA, 1- BAJO 26001 - LOGROÑO (LA RIOJA) ,

 • Avenida Deportiva , Arnedo , Espanya (Codi postal: 26580). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 12.5 metres, 6 carrers, 1 metres - 1.75 metres de profunditat, 1 metres - 1.75 metres de profunditat, coberta/exterior (descoberta). Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • Avda. de los Angeles , Calahorra , Espanya (Codi postal: 26500). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 12.5 metres, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.


publicitat