Poliesportiu Fum d'EstampaCarrer de Rosich, 12 , l ´Hospitalet de Llobregat , Espanya (Codi postal: 08904)

publicitat

Se't van acabar les excuses, perquè en Swimia.cat tenim (gairebé) totes les piscines, sigui a L'Hospitalet de Llobregat o al Tibet!
A més, ara pots fer que aquesta piscina de L'Hospitalet de Llobregat pugi en els llistats contacta amb nosaltres.

Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 12 metres, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.Dades de la piscina

 • 25 metres x 12 metres
 • coberta

Com arribar a la piscina

Pren nota de les coordenades GPS per poder arribar a aquesta piscina fàcilment.

 • GPS:
  41.375240, 2.115020

 • Localitat :
  Espanya, Cataluña, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat

 • Direcció :
  Carrer de Rosich, 12 , l ´Hospitalet de Llobregat , Espanya (Codi postal: 08904)

publicitat


Et recomanem encaridament posar-se en contacte amb les instal·lacions abans de la teva primera visita, ja que aquesta pot estar tancada o disposar d'un horari diferent al convencional.

Dades de les instal·lacions


Aquestes són les dades de contacte que tenim més recents:

 • Telèfon: 
  edit
   
  veure

  [protegit anti-spam]

 • Correu electrònic: 
  editar
   
  veure

  [protegit anti-spam]

 • Pàgina web: 
  editar
   
  veure

  [protegit anti-spam]


Si us plau, contacta amb nosaltres si trobes alguna dada incorrecte o incomplet.

publicitat


Per  Sergio Badal.Trobades 6 piscines prop de L'Hospitalet de Llobregat

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   Avenida de la Gran Vía, 142 , l ´Hospitalet de Llobregat , Espanya (Codi postal: 08907). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Carrer Rosalía de Castro, 39 , l ´Hospitalet de Llobregat , Espanya (Codi postal: 08901). Fa pocs dies actualitzem la informació d'aquesta piscina gràcies a un nedador com tu, reportant una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 20 metres, 8 carrers, sense clor, exterior (descoberta). A més, ens comenten que també ofereixen 25 metres, 8 carrers, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   Av. Manuel Azaña, 23 , l ´Hospitalet de Llobregat , Espanya (Codi postal: 08906). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 16 metres, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Parc Esportiu de la Feixa Llarga , Av. Mare de Déu Bellvitge, 7 , Bellvitge , l ´Hospitalet de Llobregat , Espanya (Codi postal: 08907). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 13 metres, 6 carrers, 1.4 metres de profunditat, 1.4 metres de profunditat, coberta. Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • Carrer de Sant Rafael, 2 , l ´Hospitalet de Llobregat , Espanya (Codi postal: 08905). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 12 metres, 1.8 metres - 2.5 metres de profunditat, 1.8 metres - 2.5 metres de profunditat, coberta/exterior (descoberta). Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   Rosalia de Castro, 39-43 08901 , L'Hospitalet de Ll.

publicitat


<< Veure més Piscines a L'Hospitalet de Llobregat