Piscina a Polk County Florida > Estats Units

publicitat


Swimia.cat necessita la teva ajuda per localitzar llocs on impartir i rebre classes de natació a Polk County Florida.

publicitat extra

Si us plau contacta amb les instal·lacions de les varietats de Piscina a Polk County Florida que et mostrem per comprovar quines activitats aquàtiques ofereixen i els horaris perquè, per exemple, pot tenir horaris, normes i tarifes molt diferents a les que estàs habituat / a. El Aquabike a Polk County Florida està augmentant de forma exponencial, sobretot en persones d'avançada edat o amb sobrepès.

Per Polk County i voltants, tenim les següents piscines, pot ser que alguna d'elles alberg algun club de natació a Polk County Florida. Actualment, un 100% de totes les nostres piscines té coordenades GPS. Nedar és un esport per a totes les edats, de manera que acudir a alguna de les varietats de Piscina a Polk County Florida que et llistem és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi!

Els millors llocs per nedar són les piscines cobertes, ja que estan protegits davant les inclemències del temps. Generalment, tot club de natació a Polk County Florida té una piscina coberta.

publicitatPiscines per Categoria

publicitat
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Polk County Florida és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Polk County Florida causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Polk County Florida.
 • Les piscines exteriors a Polk County Florida, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Polk County Florida.

Les millors piscines per Polk County i voltants

publicitat
 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   910 E. Memorial Blvd. , Lakeland , FL , USA (Codi postal: 33801). Nedadors com tu ens van informar de 17 iardes, exterior (descoberta). Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • 210 Cypress Gardens Boulevard , Winter Haven , FL , USA (Codi postal: 33880). Aquest centre esportiu ofereix una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 25 iardes, 4 peus - 6.5 peus de profunditat, exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 404 Imperial Boulevard , South Lakeland , Lakeland , FL , USA (Codi postal: 33801). Nedadors com tu ens van informar de 25 iardes, 10 carrers, exterior (descoberta). Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • 3620 Cleveland Heights Blvd. , Lakeland , FL , USA (Codi postal: 33803). Aquest centre esportiu ofereix 25 iardes, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.


publicitatPiscines a Polk County per Ciutat

publicitat
 • AuburndaleAuburndale
  Amb una població estimada de 13.507 habitants, Auburndale és una de les ciutats més importants de Polk County. Busca les millors Piscines a Auburndale i en els seus voltants.
 • BartowBartow
  És difícil visitar Polk County sense deixar-se caure per Bartow (amb 17.298 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Bartow i voltants.
 • LakelandLakeland
  Sense cap dubte, nedar a Lakeland és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Lakeland.
 • Lake WalesLake Wales
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Lake Wales (Polk County) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Lake Wales.
 • Haines CityHaines City
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Haines City : 20 minuts de natació a Haines City ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • Winter HavenWinter Haven
  Tenint en compte que Winter Haven és una de les sis ciutats més poblades de Polk County amb aproximadament 33.874 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Polk County.


Veure totes les Piscines a Polk County Florida per Ciutat