Piscines a Queens Queens County > Nueva York > Estats Units

publicitatSi us plau, utilitza la nostra adreça de correu per comentar-nos qualsevol possible dada incorrecta o incompleta que estiguem mostrant. Ens agradaria també localitzar on s'imparteixen classes de natació a Queens. Ens ajudes ?.

publicitat extra

Normalment hi ha una gran varietat de descomptes per a famílies nombroses, grups, o franges d'edats fins i tot per als banys lliures en la gran majoria de Piscines a Queens. Troba'ls buscant la piscina més propera a Queens. Si estàs buscant Piscines a Queens, t'agradarà saber que moltes d'elles pertanyen a gimnasos o centres esportius que també ofereixen cursets. Informa't trucant a les instal·lacions.

Actualment tenim diverses piscines seu d'algun club de natació a Queens, però estem encantats de rebre qualsevol correcció o contribució per augmentar el nombre de piscines llistades a Queens. Practicar Aquabike a Queens és una de les millors maneres de posar-te enforma alhora que gaudeixes en el teu temps lliure.

Els millors llocs per nedar són les piscines cobertes, ja que estan protegits davant les inclemències del temps. Generalment, tot club de natació a Queens té una piscina coberta.

publicitat
Piscines per Categoria

publicitat
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Queens és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • Les piscines exteriors a Queens, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Queens causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Queens.
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Queens.Localitzades 12 piscines a Queens

publicitat
 • 238-10 Hillside Ave. , Bellerose , Queens , NY , USA (Codi postal: 11426). Nedadors com tu ens informen de 25 iardes, 4 carrers, coberta. També trobaràs 25 iardes, 6 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • 32-23 Queens Blvd. , Long Island City , Queens , NY , USA (Codi postal: 11101). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 iardes, 6 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • 2112 30th Road , Long Island City , Queens , NY , USA (Codi postal: 11102). Aquest centre esportiu ofereix 25 iardes, 5 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 138-46 Northern Blvd. , Flushing , Queens , NY , USA (Codi postal: 11354). Fa pocs dies actualitzem la informació d'aquesta piscina gràcies a un nedador com tu, reportant 25 iardes x 45 peus, 6 carrers, coberta. A més, ens comenten que també ofereixen 20 iardes, 3 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 133-01 41st Road , Flushing , Queens , NY , USA (Codi postal: 11355). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 20 iardes, 4 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • 89-25 Parsons Blvd. , Jamaica , Queens , NY , USA (Codi postal: 11432). Aquest centre esportiu ofereix 20 iardes x 20 peus, 4 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 15 Borage Place , Forest Hills , Queens , NY , USA (Codi postal: 11375). Aquest centre esportiu ofereix 20 iardes x 20 peus, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • 6709 108th St. , Forest Hills , Queens , NY , USA (Codi postal: 11375). Aquest centre esportiu ofereix 20 iardes, 4 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • ""Building E"" , Thomson Avenue at Van Dam Street , Long Island City , Queens , NY , USA (Codi postal: 11101). Nedadors com tu ens van informar de 25 iardes, 6 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Avery Avenue and 131 Street , Flushing , Queens , NY , USA (Codi postal: 11368). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 25 metres, 8 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • 177 Baisley Blvd. , Jamaica , Queens , NY , USA (Codi postal: 11434). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 iardes x 30 peus, 9 peus de profunditat, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Fitzgerald Gymnasium , 65-30 Kissena Blvd. , Flushing , Queens , NY , USA (Codi postal: 11367). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 iardes x 42 peus, 6 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.


publicitat