Piscines a Brooklyn (Nueva York) Kings County > Nueva York > Estats Units
Piscines a Brooklyn (Nueva York)
Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines, algunes d'elles són seus d'algun club de natació a Brooklyn. Per favor, no dubtis en contactar amb nosaltres si no apareix la teva Club. El Aquabike a Brooklyn està augmentant de forma exponencial, sobretot en persones d'avançada edat o amb sobrepès. Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per millorar les teves habilitats en l'aigua per convertir-te en un bon nedador. Cerca el teu club de natació a Brooklyn més proper i comença AVUI MATEIX!

Normalment hi ha una gran varietat de descomptes per a famílies nombroses, grups, o franges d'edats fins i tot per als banys lliures en la gran majoria de Piscines a Brooklyn (Nueva York). Troba'ls buscant la piscina més propera a Brooklyn. Nedar és un esport per a totes les edats, de manera que acudir a alguna de les Piscines a Brooklyn (Nueva York) que et llistem és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi! Estàs de vacances a Brooklyn i vols seguir mantenint-te en forma? Swimia.cat t'ofereix la forma més senzilla i ràpida per trobar classes de natació a Brooklyn.
Utilitza el nostre menú i cercador i ... a nedar !.Localitzades 17 piscines a Brooklyn

 • 1720 Sheepshead Bay Rd. #28 , Bensonhurst / Sheepshead Bay , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11235). Nedadors com tu ens van informar de 20 iardes, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • 3300 Coney Island Ave , Brighton Beach , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11235). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 iardes, 4 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • 1121 Bedford Ave. , Bedford-Stuyvesant , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11216). Aquest centre esportiu ofereix 25 iardes, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • 1540 Van Siclen Ave. , East New York , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11239). Aquest centre esportiu ofereix 100 peus, 6 carrers, 4.5f de profunditat, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 357 9th St. , Prospect Park , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11215). Aquest centre esportiu ofereix 20 iardes x 20 peus, 3 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Erasmus Hall High School , 2240 Bedford Avenue , Flatbush , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11226). Aquest centre esportiu ofereix 25 iardes, 4 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 570 Jamaica Ave. , Cypress Hills , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11208). Aquest centre esportiu ofereix 20 iardes x 20 peus, 4 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 225 Atlantic Avenue , Brooklyn Heights , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11201). Aquest centre esportiu ofereix 25 iardes x 45 peus, 6 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 1555 Linden Blvd. , Brownsville , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11212). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 iardes x 30 peus, 8 peus de profunditat, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • 3495 Nostrand Avenue , Sheepshead Bay , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11229). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 iardes, 4 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • 17 Eastern Pkwy. , Prospect Park , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11238). Nedadors com tu ens van informar de 25 iardes x 25 peus, 4 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   333 Adams Street , Downtown , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11201). Nedadors com tu ens van informar de 25 iardes, 2 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • 2900 Bedford Ave. , West Quad Lower Level , Flatbush , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11210). Aquest centre esportiu ofereix 25 iardes, 8 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 1500 Paerdegat Ave. , Canarsie , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11236). Aquest centre esportiu ofereix 20 iardes, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • 762 President Street , Park Slope , Brooklyn , NY , USA (Codi postal: 11217). Nedadors com tu ens van informar de 25 iardes, 4 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.Piscines per Categoria (Nueva York)

 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Brooklyn causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Brooklyn.
 • Les piscines exteriors a Brooklyn, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Brooklyn.
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Brooklyn és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.