Piscines a Delray Beach Palm Beach County > Florida > Estats Units

publicitatPiscines a Delray Beach
Si estàs buscant Piscines a Delray Beach, t'agradarà saber que moltes d'elles pertanyen a gimnasos o centres esportius que també ofereixen cursets. Informa't trucant a les instal·lacions. Un usuari habitual d'un dels club de natació a Delray Beach ens explica que el més important en la natació és el control de la respiració. Un cop aconsegueixis respirar amb normalitat ... tot anirà sobre rodes. Per aconseguir-ho, has d'intentar girar el cap sempre per al mateix costat, intentat que la línia de l'aigua tall teva cara pel nas, respirant només per un costat de la boca i mantenint el teu coll i esquena completament alineats. Si estàs visitant o vas a visitar Delray Beach comproveu que coneixeu les normes per a les Piscines a Delray Beach perquè pot ser que siguin lleugerament diferents a les de la teva ciutat d'origen. Recomanem sempre contactar directament les instal·lacions per preguntar-los si necessites una gorra, xancletes o algun tipus de vestit de bany específic.

Si us plau, utilitza la nostra adreça de correu per comentar-nos qualsevol possible dada incorrecta o incompleta que estiguem mostrant. Ens agradaria també localitzar on s'imparteixen classes de natació a Delray Beach. Ens ajudes ?. Swimia.cat et llista les piscines existents a Delray Beach. Queda a la mà contactar amb ella per practicar Aquabike a Delray Beach. Actualment tenim diverses piscines seu d'algun club de natació a Delray Beach, però estem encantats de rebre qualsevol correcció o contribució per augmentar el nombre de piscines llistades a Delray Beach.

publicitat
Piscines per Categoria

publicitat
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Delray Beach causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Delray Beach.
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Delray Beach és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Delray Beach.
 • Les piscines exteriors a Delray Beach, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..Localitzades 3 piscines a Delray Beach

publicitat
 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   2503 Seacrest Blvd. , Delray Beach , FL , USA (Codi postal: 33444). Aquest centre esportiu ofereix una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 25 iardes +25 metres, 16 (25 iardes/m) carrers, exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   2350 Jaeger Drive , Delray Beach , FL , USA (Codi postal: 33444). Nedadors com tu ens van informar de ~90 x ~40 peus, exterior (descoberta). Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   1101 NW 2nd Street , Delray Beach , FL , USA (Codi postal: 33444). Aquest centre esportiu ofereix 25 iardes, 3 carrers, exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.


publicitat