Busca la teva piscina o club de natació a Itàlia (canviar de estat)

Piscines a Itàlia

Piscines a Itàlia
Swimia.cat té la major, més actualitzada i més recent base de dades amb llocs per rebre classes de natació a Itàlia. Classificada per estats, regions i ciutats és molt senzill trobar la piscina més propera a Itàlia. Nedar és un esport per a totes les edats, de manera que acudir a alguna de les Piscines a Itàlia que et llistem és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi! Swimia.cat et llista les piscines existents a Itàlia. Queda a la mà contactar amb ella per practicar Aquabike a Itàlia.

Si us plau contacta amb les instal·lacions de les Piscines a Itàlia que et mostrem per comprovar quines activitats aquàtiques ofereixen i els horaris perquè, per exemple, pot tenir horaris, normes i tarifes molt diferents a les que estàs habituat / a. Gràcies a nedadors com tu, hem rebut noves piscines, algunes d'elles són seus d'algun club de natació a Itàlia. Per favor, no dubtis en contactar amb nosaltres si no apareix la teva Club. De vacances a Itàlia? Aquest és el lloc perfecte d'Internet on trobaràs els millors llocs per nedar a Itàlia. ! No més excuses! Localitza club de natació a Itàlia més proper i, sobretot, explica'ns com va ser !!.


Piscines per Categoria • Les piscines exteriors a Itàlia, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Itàlia.
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Itàlia.
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Itàlia és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Itàlia causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.

Piscines per ciutat més poblada (Itàlia) • MilánMilán
  És difícil visitar Itàlia sense deixar-se caure per Milán (amb 1.306.661 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Milán i voltants.
 • NápolesNápoles
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Nápoles (Itàlia) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Nápoles.
 • FlorenciaFlorencia
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Florencia : 20 minuts de natació a Florencia ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • PalermoPalermo
  Sense cap dubte, nedar a Palermo és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Palermo.
 • RomaRoma
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Roma : 20 minuts de natació a Roma ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • TurínTurín
  Amb una població estimada de 865.263 habitants, Turín és una de les ciutats més importants de Itàlia. Busca les millors Piscines a Turín i en els seus voltants.
 • BoloniaBolonia
  És difícil visitar Itàlia sense deixar-se caure per Bolonia (amb 371.217 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Bolonia i voltants.
 • GénovaGénova
  Tenint en compte que Génova és una de les sis ciutats més poblades de Itàlia amb aproximadament 601.951 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Itàlia.En Itàlia, et recomanem aquestes piscines

Piscines per Estat (20 Estats)
Veure també Natació a Itàlia