Busca la teva piscina o club de natació a Uruguai (canviar de estat)

Piscines a Uruguai

publicitat


Piscines a Uruguai
Tens localitzada una piscina on s'imparteixen Aquabike a Uruguai? Contacta amb ells així t'evitaràs el que sol passar .. que et vas a casa sense nedar el primer dia .. perquè vas oblidar una cosa que desconeixies! Swimia.cat té la major, més actualitzada i més recent base de dades amb llocs per rebre classes de natació a Uruguai. Classificada per estats, regions i ciutats és molt senzill trobar la piscina més propera a Uruguai.

Si estàs visitant o vas a visitar Uruguai comproveu que coneixeu les normes per a les Piscines a Uruguai perquè pot ser que siguin lleugerament diferents a les de la teva ciutat d'origen. Recomanem sempre contactar directament les instal·lacions per preguntar-los si necessites una gorra, xancletes o algun tipus de vestit de bany específic. Per Uruguai i voltants, tenim les següents piscines, pot ser que alguna d'elles alberg algun club de natació a Uruguai. Actualment, un 100% de totes les nostres piscines té coordenades GPS.

Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per millorar les teves habilitats en l'aigua per convertir-te en un bon nedador. Cerca el teu club de natació a Uruguai més proper i comença AVUI MATEIX! Nedar és un esport per a totes les edats, de manera que acudir a alguna de les Piscines a Uruguai que et llistem és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi!

publicitatPiscines per Categoria

publicitat
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Uruguai.
 • Les piscines exteriors a Uruguai, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Uruguai és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.

Piscines per ciutat més poblada (Uruguai)

publicitat
 • SaltoSalto
  Sense cap dubte, nedar a Salto és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Salto.
 • Las PiedrasLas Piedras
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Las Piedras : 20 minuts de natació a Las Piedras ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • PaysandúPaysandú
  Tenint en compte que Paysandú és una de les sis ciutats més poblades de Uruguai amb aproximadament 73.249 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Uruguai.
 • MontevideoMontevideo
  Amb una població estimada de 1.270.737 habitants, Montevideo és una de les ciutats més importants de Uruguai. Busca les millors Piscines a Montevideo i en els seus voltants.En Uruguai, et recomanem aquestes piscines

publicitat
 • Esther de Cáceres 5678 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 5 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Av. Daniel Armand Ugón 1406 , Colonia Valdense , URUGUAY. Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, exterior (descoberta). Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • Plaza Independencia 759 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: 11100). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 5 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • 1870 Colonia , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres, 5 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Avenida Entrque Legrand 5163 , Montevideo , URUGUAY (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 12 metres, 6 carrers, 1.2 metres - 1.8 metres de profunditat, 1.2 metres - 1.8 metres de profunditat, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • 3 de Febrero y Rincón , Maldonado , URUGUAY. Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Ruta 21, km 262 , Carmelo , URUGUAY. Aquest centre esportiu ofereix 25 iardes, 7.2 peus de profunditat, exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.


publicitatPiscines per Estat (19 Estats)

publicitat

Veure també Natació a Uruguai