Busca la teva piscina o club de natació a Veneçuela (canviar de estat)

Piscines a Veneçuela

publicitat


Piscines a Veneçuela
Cada dia que no vas a nedar estàs perdent un temps preciós per millorar les teves habilitats en l'aigua per convertir-te en un bon nedador. Cerca el teu club de natació a Veneçuela més proper i comença AVUI MATEIX! Si us plau contacta amb les instal·lacions de les Piscines a Veneçuela que et mostrem per comprovar quines activitats aquàtiques ofereixen i els horaris perquè, per exemple, pot tenir horaris, normes i tarifes molt diferents a les que estàs habituat / a.

Si us plau, utilitza la nostra adreça de correu per comentar-nos qualsevol possible dada incorrecta o incompleta que estiguem mostrant. Ens agradaria també localitzar on s'imparteixen classes de natació a Veneçuela. Ens ajudes ?. Ets un nedador professional o habitual? Visites el mateix club de natació a Veneçuela? Torneu a comprovar que les dades d'aquest club són correctes i contacta amb nosaltres si trobes alguna dada incorrecta.

Nedar és un esport per a totes les edats, de manera que acudir a alguna de les Piscines a Veneçuela que et llistem és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi! El Aquabike a Veneçuela està augmentant de forma exponencial, sobretot en persones d'avançada edat o amb sobrepès.

publicitatPiscines per Categoria

publicitat
 • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Veneçuela és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • Les piscines exteriors a Veneçuela, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Veneçuela.

Piscines per ciutat més poblada (Veneçuela)

publicitat
 • MaracaiboMaracaibo
  Amb una població estimada de 2.225.000 habitants, Maracaibo és una de les ciutats més importants de Veneçuela. Busca les millors Piscines a Maracaibo i en els seus voltants.
 • CaracasCaracas
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Caracas (Veneçuela) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Caracas.
 • ValenciaValencia
  Tenint en compte que Valencia és una de les sis ciutats més poblades de Veneçuela amb aproximadament 1.385.083 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Veneçuela.
 • MaracayMaracay
  Sense cap dubte, nedar a Maracay és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Maracay.En Veneçuela, et recomanem aquestes piscines

publicitat
 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   Avenida Andres Bello at Avenida Jesus Soto , Ciudad Bolivar , VENEZUELA. Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres with carrer lines on one side, coberta. En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Avenida Alberto Revell across from the Polideportivo Florentino Oropeza , San Felipe , VENEZUELA (Codi postal: 3021). Nedadors com tu ens informen de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 15 metres, 8 carrers, exterior (descoberta). També trobaràs 17 metres x 15 metres, 6.3 metres de profunditat, 6.3 metres de profunditat, exterior (descoberta). En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Avenida Romulo Gallegos , Urbanización Sebucán , Caracas (Miranda) , VENEZUELA (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers, exterior (descoberta). En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.

 • Avenida Intercomunal Andres Bello , Barcelona , VENEZUELA (Codi postal: 6046). Aquest ampli centre esportiu permet als nedadors professionals i no tan professionals gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 20 metres, 8 carrers, exterior (descoberta). Però això no és tot, perquè també tens a la teva disposició 20 metres x 20 metres, 8 metres de profunditat diving pool, 8 metres de profunditat diving pool, exterior (descoberta). Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Avenida Morán at Avenida Los Abogados , Barquisimeto , VENEZUELA (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 6 carrers, exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2021   Via Pampatar - Guacuco , Caserio Guerra , Sector Apostadero, Isla de Margarita , VENEZUELA. Aquest centre esportiu ofereix una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers (yes, exterior (descoberta). Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Polideportivo Máximo Viloria, Avenida Libertador, across from the Coromoto Church , Barquisimeto , VENEZUELA (Codi postal: 3001). Nedadors com tu ens van informar de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres) x 25 metres, 8 carrers, exterior (descoberta). Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Avenida Guayana Parque Punta Vista Puerto Ordaz 8015-A , Ciudad Guayana , VENEZUELA. Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, exterior (descoberta). Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.

 • Final Av. Principal de las Mercedes , Caracas (Miranda) , VENEZUELA (Codi postal: 1060-A). Nedadors com tu ens van informar de An approximately 20 metres long, exterior (descoberta). Pren nota dels completes dades de contacte que t'oferim a continuació.


publicitatPiscines per Estat (24 Estats)

publicitat

Veure totes les Piscines per Estat

Veure també Natació a Veneçuela