Busca la teva piscina o club de natació a Xile (canviar de estat)

Piscines a Xile

Piscines a Xile
Nedar és un esport per a totes les edats, de manera que acudir a alguna de les Piscines a Xile que et llistem és la millor forma de fugir de la rutina i sortir guanyant amb el canvi!

Si us plau, utilitza la nostra adreça de correu per comentar-nos qualsevol possible dada incorrecta o incompleta que estiguem mostrant. Ens agradaria també localitzar on s'imparteixen classes de natació a Xile. Ens ajudes ?. El Aquabike a Xile està augmentant de forma exponencial, sobretot en persones d'avançada edat o amb sobrepès.

Si us plau contacta amb les instal·lacions de les Piscines a Xile que et mostrem per comprovar quines activitats aquàtiques ofereixen i els horaris perquè, per exemple, pot tenir horaris, normes i tarifes molt diferents a les que estàs habituat / a. Actualment tenim diverses piscines seu d'algun club de natació a Xile, però estem encantats de rebre qualsevol correcció o contribució per augmentar el nombre de piscines llistades a Xile.
Un usuari habitual d'un dels club de natació a Xile ens explica que el més important en la natació és el control de la respiració. Un cop aconsegueixis respirar amb normalitat ... tot anirà sobre rodes. Per aconseguir-ho, has d'intentar girar el cap sempre per al mateix costat, intentat que la línia de l'aigua tall teva cara pel nas, respirant només per un costat de la boca i mantenint el teu coll i esquena completament alineats.


Piscines per Categoria • Un dels principals beneficis de les piscines climatitzades de Xile és que tota la família pot gaudir de càlides temperatures. Molts metges coincideixen que una piscina climatitzada combinada amb exercicis de baix impacte són excel·lents per a la teva salut i benestar.
 • Les piscines exteriors a Xile, com es podria deduir del nom, ofereixen a les persones l'oportunitat de nedar sota el cel obert. Les piscines són utilitzats per tot tipus de persones de tots els àmbits de la vida - nens en edat escolar, adults, solters, parelles joves, mares i pares amb nens petits, etc ..
 • Els avantatges de comptar amb una piscina coberta és que es pot utilitzar la piscina durant tot l'any. A més, les piscines cobertes proporcionen diversió aquàtica per a tota la família sense els perills associats amb l'exposició excessiva al sol. Prova les piscines cobertes de Xile.
 • El millor de les piscines d'aigua salada és el nivell de confort. La sal és més suau en la teva pell que el clor, ja que aquest tendeix a causar enrogiment dels ulls, picor a la pell i el cabell descolorit. Busca piscines d'aigua salada a Xile.
 • En els últims anys està creixent la demanda de piscines sense clor a Xile causa dels seus nombrosos beneficis per a la pell, el cabell i els ulls, ja que no causen cap tipus d'irritació al recórrer a l'ozó, l'oxigen o la sal per eliminar les bacteris.

Piscines per ciutat més poblada (Xile) • ValparaísoValparaíso
  Deixa'ns explicar la forma més saludable per canviar d'aires en mentre estiguis a Valparaíso : 20 minuts de natació a Valparaíso ! Només 20! No hi ha un mètode més efectiu.
 • AntofagastaAntofagasta
  Sense cap dubte, nedar a Antofagasta és la millor manera de desconnectar després d'un llarg dia de treball. Fes una ullada a les Piscines a Antofagasta.
 • Puente AltoPuente Alto
  Amb una població estimada de 510.417 habitants, Puente Alto és una de les ciutats més importants de Xile. Busca les millors Piscines a Puente Alto i en els seus voltants.
 • Santiago de ChileSantiago de Chile
  Nedar és una magnífica manera de mantenir el teu cos actiu i en forma mentre visites Santiago de Chile (Xile) o si vius allà. T'ajudem a trobar Piscines a Santiago de Chile.
 • Viña del MarViña del Mar
  Tenint en compte que Viña del Mar és una de les sis ciutats més poblades de Xile amb aproximadament 294.551 habitants, no hauries perdre-la de vista si visites Xile.
 • TalcahuanoTalcahuano
  És difícil visitar Xile sense deixar-se caure per Talcahuano (amb 252.968 habitants). Actualment Swimia.cat té un extens catàleg de Piscines a Talcahuano i voltants.En Xile, et recomanem aquestes piscines • Cleveland 8612 , Vitacura , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 20 metres, 7 carrers, coberta/exterior (descoberta). Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • Avenida La Florida Nº 11039 , La Florida , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Av. Holzapfel 665 , Valdivia , CHILE. Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 5 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Avenida Kennedy 8830 , Algarrobo , CHILE. Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 1013 metres, 3.5 m (11 peus) maximum de profunditat, exterior (descoberta), d'aigua salada. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Avenida Ogana 1475 , Coihaique , CHILE. Nedadors com tu ens van informar de 25 metres, 6 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Avenida Pocuro 2878 , Providencia , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres, 6 carrers, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Senador Estebanez 620 , Temuco , CHILE (Codi postal: Unknown). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 8 metres, 4 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Neveria #4855 , Las Condes , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 15 metres, 2 metres de profunditat, 2 metres de profunditat, coberta. Posem a la teva disposició la informació de contacte com el número de telèfon i l'email de les instal·lacions.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Av. Universidad de Chile 02925 , Antofagasta , CHILE. Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 15 metres, 2 metres de profunditat, 2 metres de profunditat, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • La informació que mostrem d'aquesta piscina ha estat verificada recentment per un usuari habitual o per les pròpies instal·lacions.

  Actualitzada en 2022   Avenida M. Sanchez Fontecilla 498 , Las Condes , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Aquest centre esportiu ofereix 33-1/3 metres, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Santa Isabel #0830 , Providencia , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de 25 metres x 15 metres, 6 carrers, coberta. Si necessites contactar amb la piscina, tens disponibles l'email i número de telèfon.

 • Avenida O´Higgins 825 , Concepcion , CHILE. Aquest centre esportiu ofereix 25 metres x 10 metres, 6 carrers, 1 metres - 3 metres de profunditat, 1 metres - 3 metres de profunditat, coberta. Ja fa algun temps que ens van informar d'aquesta piscina, per la qual cosa només tenim disponible el seu número de telèfon.

 • Av. Olimpia 1401 , Temuco , CHILE (Codi postal: Unknown). Nedadors com tu ens van informar de 25 metres x 16 metres, 8 carrers, coberta. Sentim dir-te que no disposem de l'adreça de correu electrònic d'aquesta piscina. Esperem que et sigui suficient amb el número de telèfon.

 • Avenida Apoquindo 8589 , Santiago , Santiago Metropolitan Area , CHILE (Codi postal: Unknown). Entre les activitats ofertes per aquest centre, si estàs interessat en natació o bany lliure podràs gaudir de una piscina de dimensions olímpiques (50 metres), 8 carrers, coberta/exterior (descoberta). En aquest cas només disposem de l'adreça de correu, en el cas que vulguis contactar amb ells.Piscines per Estat (15 Estats)


Piscines per Ciutat
Veure també Natació a Xile